Marynowany imbir
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia japońska
Składniki:
- 5 obranych i pokrojonych w plasterki kłączy imbiru
- pół filiżanki sake
- łyżka miodu
- łyżeczka soli morskiej
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Imbir blanszować we wrzątku przez 20-30 sekund. Odsączyć i osuszyć. Marynować przez 20-30 minut w pozostałych składnikach.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Ainsley Harriott
 Ainsley Harriott 
                         
                         
                         
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         Vienio
   Vienio 
                         Donna Hay
 Donna Hay 
                         Annabel  Langbein
 Annabel  Langbein 
                         Anna Olson
 Anna Olson 
                         Bożena Sikoń
 Bożena Sikoń 
                         Jacek Sikora
 Jacek Sikora