Rybne pakieciki z ziołami

Rybne pakieciki z ziołami
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 3.40

Przygotował:

Ainsley Harriott

Seria kulinarna:
Ainsley rusza w plener (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia argentyńska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przelicznik produktów
Wybierz produkt


1 szklanka ma pojemność 250 ml

1 łyżka ma pojemność 15 ml

1 łyżeczka ma pojemność 5 ml

Przelicznik wag

jednostka

jednostka
gram
Przelicznik pojemności

jednostka

jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur

Przelicznik foremek
Twoja foremka

Foremka z przepisu

Przygotowanie:

Każdy filet obwiązać na krzyż namoczonym sznurkiem (jak prezent wstążeczką). Pod sznurek od strony bez skóry wsunąć po gałązce ziół każdego rodzaju. Posypać solą i pieprzem, polać oliwą. Piec na grillu na średnio rozgrzanych węglach (najpierw stroną bez skóry) 3-4 minuty z każdej strony, w zależności od grubości ryby. Podawać na kopczyku listków, przyprawionych oliwą, sokiem z cytryny i pieprzem i solą.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA