Sos octowy z chili
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
- Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia tajska
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- ½ szklanki octu ryżowego
- 2-3 łyżki cukru
- ½ łagodnej papryczki chili, pokrojonej na cienkie kawałki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        W małej miseczce wymieszaj ocet i cukier, aż się całkowicie rozpuści. Dodaj papryczkę. Sos może być przechowywany do 5 dni w lodówce w zamkniętym pojemniku.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Marta Dymek
 Marta Dymek 
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                         Jola Słoma
 Jola Słoma 
                         
                         Piotr Przykaza
 Piotr Przykaza 
                         
                         Katarzyna Bosacka
 Katarzyna Bosacka 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         Andrzej Polan
 Andrzej Polan 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         Agnieszka Kręglicka
 Agnieszka Kręglicka 
                         Łukasz Łuczaj
 Łukasz Łuczaj