Piklowane buraki

Oceń przepis:
Przygotował:
Andrzej Polan
- Seria kulinarna:
- Polska ze smakiem (odc. 01)
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- 4 buraki
- 200 ml octu winnego jabłkowego
- 100 g cukiru
- kminek mielony
- sól
- cebula
- olej Kujawski 3 Ziarna
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Zagotuj w rondelku 2 szklanki wody, dodaj ocet, cukier, kminek mielony, sól i ponownie zagotuj. Dodaj pokrojone buraki w cienkie plastry oraz cebulę...
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia polska
Dania wegetariańskie
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W