Piklowane buraki
   
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Andrzej Polan
- Seria kulinarna:
 - Polska ze smakiem (odc. 01)
 - Rodzaj dania:
 - Dania wegetariańskie, Sosy, kremy, pasty
 - Kuchnia świata:
 - Kuchnia polska
 
Składniki:
- 4 buraki
 - 200 ml octu winnego jabłkowego
 - 100 g cukiru
 - kminek mielony
 - sól
 - cebula
 - olej Kujawski 3 Ziarna
 
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Zagotuj w rondelku 2 szklanki wody, dodaj ocet, cukier, kminek mielony, sól i ponownie zagotuj. Dodaj pokrojone buraki w cienkie plastry oraz cebulę...
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Sosy, kremy, pasty
Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W