Sosy do gotowanych ziemniaków

Sosy do gotowanych ziemniaków
Oceń przepis:
40 ocen Średnia ocena: 3.60

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.18)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Przygotowanie:

Sos z czerwonym pieprzem
posiekana natka pietruszki
oliwa extra virgin
pieprz czerwony
pieprz czarny

Sos z parmezanem
surowe żółtko
łyżka musztardy dijon
utarty ząbek czosnku
oliwa
tarty parmezan

© Agnieszka Kręglicka

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA