Tofu z pomidorami

Tofu z pomidorami
Oceń przepis:
8 ocen Średnia ocena: 3.30

Przygotował:

Jola Słoma

Seria kulinarna:
ATELIER SMAKU (odc.7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Pokrojone tofu smażymy na oleju z dodatkiem curry, przez kilka minut, polewamy sosem sojowym, chwilę mieszamy i dorzucamy pokrojone pomidory i paprykę. Dorzucamy kminek, tymianek i sól. Smażymy aż pomidory zmiękną, od czasu do czasu mieszając. Na koniec posypujemy parmezanem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA