Smażone pieczarki ze szczypiorkiem i jajkami
                
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Tomasz Jakubiak
- Seria kulinarna:
 - Jakubiak rodzinnie 2 (odc. 1)
 - Trudność:
 - łatwe
 - Rodzaj dania:
 - Dania wegetariańskie, Przekąski, Dania na karnawał i imprezę, Dania z grzybów
 
Składniki:
- 4 jajka
 - łyżeczka soli
 - garść bazylii
 - 2 łyżki majonezu
 - pieprz
 - łyżka masła
 - 4 ząbki czosnku
 - 10 pieczarek
 - masło
 - łyżka sosu worcester
 - szczypiorek
 
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Jajka ugotuj na twardo. W moździerzu utrzyj bazylię. Dodaj majonez i wymieszaj na jednolitą masę. Bazyliowy majonez nałóż na przekrojone na pół jajka. Pieczarki pokrój na ćwiartki i przesmaż wraz z posiekanym czosnkiem na maśle. Gdy pieczarki się przyrumienią, dodaj szczypiorek i sos worcester. Dopraw solą i pieprzem i i podawaj obok jajek.
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Dania z grzybów
Dania na karnawał i imprezę
Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W