Żeberka po kowbojsku
Oceń przepis:
Przygotował:
Ainsley Harriott
- Seria kulinarna:
- Ainsley rusza w plener (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Żeberka
- Kuchnia świata:
- Kuchnia Ameryki Północnej
Przygotowanie:
Wymieszać składniki marynaty w płaskim, szerokim naczyniu (np. w brytfance). Włożyć żeberka, poprzyciskać, żeby spiły jak najwięcej marynaty. Przykryć folią plastikową i wstawić do lodówki na 8 do 24 godzin. Od czasu do czasu żeberka obrócić. Zamarynowane żeberka piec w całości na rozgrzanym grillu 25 do 40 minut. Po upieczeniu pokroić tak, by każdy kawałek miał kostkę pośrodku.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Żeberka
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W