Zupa grzybowa

Zupa grzybowa
Oceń przepis:
12 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.13)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Na oliwie podsmażamy por, czosnek i pieczarki. Dodajemy bulion i szałwię. Doprowadzamy całość do wrzenia. Gotujemy, aż grzyby zmiękną. Połowę zupy miksujemy w blenderze razem z tofu. Łączymy obie części zupy. Podajemy posypaną szałwią i świeżo mielonym pieprzem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA