Grillowane kanapki z żytniego chleba z pastrami, kiszoną kapustą i serem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne, Dania z grilla
- Ilość osób:
- 2
Przygotowanie:
Składniki:2 kromki żytniego chleba
100 g solonego masła
korniszony
marynowane cebulki
200 g kiszonej kapusty
szczypta tymianku
6 plastrów pastrami
100 g startego sera
kminek
Przygotowanie:
Chleb posmarować masłem. Ułożyć na nim korniszony, marynowane cebulki i kiszoną kapustę. Posypać ziarnami kminku i tymiankiem. Dołożyć plastry pastrami i starty ser. Kanapki przełożyć na blachę i wstawić pod grill. Zapiekać, aż ser się stopi.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z grilla
Dania mięsne
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W