Kanapki z krabem i awokado
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 24)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- filiżanka mięsa z kraba
- 2 łyżki majonezu sojowego
- łyżka kaparów
- łyżka pikli
- łyżka koperku
- łyżka natki pietruszki
- łyżeczka soli
- łyżeczka białego pieprzu
- awokado
- 4 kromki chleba na zakwasie
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Wymieszać mięso z kraba, majonez, zioła i przyprawy. Odkroić skórkę chleba. Dwie kromki posmarować łyżką majonezu. Nałożyć pastę krabową. Na wierzchu położyć pozostałe kromki. Przybrać awokado. Przekroić kanapki na 3 części.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Zobacz również...
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
  
                     
                         Piotr Kucharski
 Piotr Kucharski 
                         
                         Ewa Chodakowska
 Ewa Chodakowska 
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                         Adam Liaw
 Adam Liaw 
                         
                         
                         Marta Dymek
 Marta Dymek