Kanapki z pieczarkami i szynką

Kanapki z pieczarkami i szynką
Oceń przepis:
25 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Męski weekend (odc.7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa
Ilość osób:
4

Składniki:

  • 200 g gotowego dipu z bakłażanków „baba ghanoush”
  • 100 ml oliwy
  • 4 duże pieczarki
  • 1 filiżanka rukwi
  • sól i pieprz
  • 150 g masła
  • ½ pęczka natki pietruszki
  • 2 rozgniecione ząbki czosnku
  • 4 plastry hiszpańskiej szynki jamon
  • bochenek chleba na zakwasie

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przelicznik produktów
Wybierz produkt


1 szklanka ma pojemność 250 ml

1 łyżka ma pojemność 15 ml

1 łyżeczka ma pojemność 5 ml

Przelicznik wag

jednostka

jednostka
gram
Przelicznik pojemności

jednostka

jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur

Przelicznik foremek
Twoja foremka

Foremka z przepisu

Przygotowanie:

Umyć lub wytrzeć p

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA