Napój z ogórka i avocado

Napój z ogórka i avocado
Oceń przepis:
12 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Andrzej Polan

Seria kulinarna:
Polska ze smakiem (odc. 2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

  • 6 gruntowych ogórków
  • 4 avocado
  • 400 ml soku jabłkowy wyciskanego
  • 3 pomarańcze
  • cytryna
  • szczypta soli i cukru
  • olej Kujawski z bazylią

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Połowę ogórków obierz, zmiksuj i dodaj nieobrane ogórki, kawałki avocado, sok jabłkowy, sok z wyciśniętej pomarańczy i cytryny. Dopraw solą i cukrem. Napój podawaj schłodzony, a wierzch polej olejem smakowym.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA