Rożki z serem i szynką
Oceń przepis:
Przygotował:
Brygida Kosel
- Seria kulinarna:
- Teraz Brygida! (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Przygotowanie:
Ser żółty i szynkę pociąć w paseczki. Dokładnie wymieszać. Nałożyć na kwadraty z ciasta francuskiego, zakleić. Posmarować z wierzchu roztrzepanym jajkiem i posypać kminkiem. Piec 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni C.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Kuchnia polska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W