Pasta z szynką

Oceń przepis:
Przygotował:
Brygida Kosel
- Seria kulinarna:
- Teraz Brygida! (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty, Potrawy wielkanocne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- 2 jajka
- 10 dag szynki
- kilka rzodkiewek
- groszek
- rzeżucha
- 2 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka musztardy z gorczycą
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Jajka pokroić i przesypać do miski. Dodać 10 dag pokrojonej w paseczki szynki i kilka rzodkiewek. Dorzucić odrobinę zielonego groszku i rzeżuchy. Całość dokładnie wymieszać z 2 łyżkami majonezu i 1 łyżeczką musztardy z gorczycą. Popieprzyć.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia polska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W