Pory pod sosem z niebieskiego sera
 
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Gary Rhodes
- Seria kulinarna:
- Gary Rhodes za stołem (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Przekąski
Składniki:
- 18-20 młodych porów
- nieco roztopionego masła
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Weź młode pory w całości. Duże przetnij wzdłuż na pół. Blanszuj je przez dwie do trzech minut w osolonym wrzątku. Gdy zmiękną, odcedź. Ułóż na blasze i posmaruj roztopionym masłem. Posyp solą i pieprzem, wstaw pod grill.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                 jak chcesz i kiedy chcesz!
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
- albo
- 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Przekąski
Dania wegetariańskie
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W 
        
        
     
                         Jola Słoma
 Jola Słoma 
  
                     
                         Piotr Kucharski
 Piotr Kucharski 
                         Tomasz Jakubiak
 Tomasz Jakubiak 
                         
                         
                         Laura Calder
 Laura Calder 
                         
                         
                         Marieta  Marecka
 Marieta  Marecka 
                         Ainsley Harriott
 Ainsley Harriott 
                         
                         
                         Jacek Sikora
 Jacek Sikora