Ryba pieczona w pergaminie

Ryba pieczona w pergaminie
Oceń przepis:
45 ocen Średnia ocena: 3.30

Przygotował:

Ewa Chodakowska

Seria kulinarna:
Be Active. Ewa Chodakowska 2 (odc. 7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Dania dietetyczne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Gotujemy kaszę ok. 14 minut.
Rozgrzewamy piekarnik. Rybę układamy na pergaminie i wkładamy pokrojone warzywa. Zawijamy pergamin i wkładam do piekarnika. Pieczemy 20 minut w temp. 190 stopni.
W tym czasie przygotowujemy sałatkę. Ścieramy marchew, kroimy drobno bulwę kopru włoskiego. Przygotowujemy salsę z zielonych ziół i wszystko miksujemy na emulsję. Salsę dodajemy do pęczaku. Gotową rybę podajemy wraz z pęczakiem i sałatką.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA