Zawijane kanapki śniadaniowe

Zawijane kanapki śniadaniowe
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 3.60
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 48)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przelicznik produktów
Wybierz produkt


1 szklanka ma pojemność 250 ml

1 łyżka ma pojemność 15 ml

1 łyżeczka ma pojemność 5 ml

Przelicznik wag

jednostka

jednostka
gram
Przelicznik pojemności

jednostka

jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur

Przelicznik foremek
Twoja foremka

Foremka z przepisu

Przygotowanie:

Ziarna kukurydzy wyłuskać z kolby i usmażyć do miękkości na rozgrzanej oliwie. W miseczce wymieszać jajka i fetę. Masę jajeczną wlać do kukurydzy i smażyć, aż jajka się zetną. Dodać tymianek. Tak przygotowany farsz rozłożyć na chlebie. Zwinąć w rulon.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA