Grillowana kukurydza

Grillowana kukurydza
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Roger Mooking

Seria kulinarna:
Nuta egzotyki na co dzień (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania z grilla
Ilość osób:
4

Przygotowanie:




Grillowana kukurydza z przyprawą „Pięć smaków” i limonką:
4 obrane kolby świeżej kukurydzy
2 przekrojone limonki
1 łyżka przyprawy „Pięć smaków”
sól

Grillowana kukurydza z przyprawą „Pięć smaków” i limonką:
Rozgrzej grill. Ułóż kolby kukurydzy i grilluj je, aż będą gotowe, około 15 min. Natrzyj kukurydzę limonką, dopraw przyprawą „Pięć smaków” i solą.

Opracowano na podstawie programu "Nuta egzotyki na co dzień".












 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA