Grillowana kukurydza
Oceń przepis:
Przygotował:
Roger Mooking
- Seria kulinarna:
- Nuta egzotyki na co dzień (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski, Dania z grilla
- Ilość osób:
- 4
Przygotowanie:
Grillowana kukurydza z przyprawą „Pięć smaków” i limonką:
4 obrane kolby świeżej kukurydzy
2 przekrojone limonki
1 łyżka przyprawy „Pięć smaków”
sól
Grillowana kukurydza z przyprawą „Pięć smaków” i limonką:
Rozgrzej grill. Ułóż kolby kukurydzy i grilluj je, aż będą gotowe, około 15 min. Natrzyj kukurydzę limonką, dopraw przyprawą „Pięć smaków” i solą.
Opracowano na podstawie programu "Nuta egzotyki na co dzień".
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z grilla
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W