Jajka po piemoncku
   
                                    
                    
                Oceń przepis:
                        - Seria kulinarna:
 - Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 20)
 - Trudność:
 - łatwe
 - Rodzaj dania:
 - Przekąski
 - Kuchnia świata:
 - Kuchnia francuska
 
Składniki:
- 6 jajek na twardo
 - miarka posiekanej natki pietruszki
 - główka obranego i drobno pokrojonego czosnku
 - 4 łyżki przecieru pomidorowego
 - 6 filetów anchois
 - 2 miarki oliwy z pierwszego tłoczenia
 
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Włożyć jajka do miski. Wymieszać pozostałe składniki i wlać na jajka. Nakryć i schłodzić przez noc. Wyłożyć po jajku na talerz, skropić oliwą, podawać z chrupkim chlebem.
					
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W