Mus z wędzonego jesiotra
                
                    
                Oceń przepis:
                        Przygotował:
Tomasz Jakubiak
- Seria kulinarna:
 - Jakubiak lokalnie 3 (odc. 7)
 - Trudność:
 - łatwe
 - Rodzaj dania:
 - Dania z ryb, Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
 
Składniki:
- 20 dag wędzonego jesiotra
 - łyżka kaparów
 - 2-3 szt. anchois
 - 1/2 kostki sera typu feta
 - 1/2 kubka gęstego jogurtu np. greckiego
 - pieprz
 - szczypior
 - zielony pieprz
 - kawior z jesiotra
 - pudełko dobrych lodów waniliowych
 - sos z białej czekolady:
 - tabliczka białej czekolady
 - łyżka masła
 - 4 łyżki mleka
 
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
                        
                        Wędzonego  jesiotra, kapary, anchois, fetę i jogurt zmiksuj na gładki mus. Dopraw go pieprzem i posiekanym szczypiorkiem. Dla smaku dodaj także kilka ziaren zielonego pieprzu. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj. Mus wstaw do lodówki. 
Doskonałym dodatkiem będzie sos z białej czekolady. W kąpieli wodnej rozpuść tabliczkę białej czekolady z łyżką masła i 4 łyżkami mleka.
Mus z wędzonego jesiotra podawaj z lodami, czarnym kawiorem i sosem z białej czekolady. Smacznego!
					Doskonałym dodatkiem będzie sos z białej czekolady. W kąpieli wodnej rozpuść tabliczkę białej czekolady z łyżką masła i 4 łyżkami mleka.
Mus z wędzonego jesiotra podawaj z lodami, czarnym kawiorem i sosem z białej czekolady. Smacznego!
                                Dołącz do CANAL+ i oglądaj
                                
                                jak chcesz i kiedy chcesz!
                            
                            - Sprawdź
 - albo
 - 
                                        
                                            
                                            TV SAT +Sprawdź
 
                                Nie wiesz jaką ofertę wybrać?  Sprawdź porównanie!
                            
                        Dania na karnawał i imprezę
Przekąski
Dania z ryb
            OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W