Terrina z porzeczkami w liściach musztardowca

Terrina z porzeczkami zobacz Terrina z porzeczkami 2018-06-19 13:01:11
Terrina z porzeczkami
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.40

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

W misce wymieszaj serek z porzeczkami, skórką z cytryny, posiekanym szczypiorkiem, łososiem i rozpuszczoną w małej ilości letniej wody żelatyną. Dodaj drobno posiekanego ogórka. Dopraw pieprzem. Formę wyłóż folią spożywczą. Na folię wyłóż liście musztardowca i warstwę serka. Wierzch przykryj liśćmi musztardowca. Całość przykryj folią i wstaw do lodówki, aby stężało. Podawaj w plastrach posypane porzeczkami.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA