Śniadaniowy libański wrap

Śniadaniowy libański wrap
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Piotr Kucharski

Seria kulinarna:
Domowa piekarnia Kucharskiego 4 (odc. 4)
Rodzaj dania:
Przekąski, Pieczywo
Kuchnia świata:
Kuchnia libańska

Składniki:

  • 4 placki manoushe
  • 150 świeżego solankowego twarogu
  • 1 pomidor malinowy
  • 1 ogórek
  • 8 dużych zielonych oliwek
  • pęczek mięty
  • pieprz
  • oliwa

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Placki posypać serem i lekko go rozsmarować po powierzchni chlebka. Dodać pokrojonego w kostkę pomidora oraz ogórka pokrojonego w grube słupki. Posypać porwanymi w rękach oliwkami i posypać listkami mięty. Przyprawić pieprzem, polać oliwą i zrolować.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA